Podjetje

Kontakti podjetja:

VIV d.o.o.
Tržaška 132, 1000 Ljubljana
Slovenija

Tel: +386 (0)1 423 80 40
Fax: +386 (0)1 423 80 45
E-pošta: viv@amis.net

Davčna št: SI59232056
Matična št: 5890691000
TRR: SI56 0205 3002 0312 375 (NLB d.d.)

viv d.o.o. notranja oprema

"oprema
celovite rešitve
prodaja nepremicnin

O podjetju

Naše podjetje VIV d.o.o. je bilo ustanovljeno novembra 1994. Naša tedanja dejavnost je bil izvoz različnih izdelkov v Rusijo in države bivše Sovjetske zveze. Kasneje smo se specializirali na izvoz gradbenih materialov in notranje opreme kot tudi druge opreme. Prodajo smo razširili tudi na slovenski, hrvaški, angleški trg ter tudi na ostale evropske države.

Zelo uspešno sodelujemo z veliko slovenskimi in italijanskimi podjetji na področju gradbeništva, keramike in pohištva in izvažamo njihove izdelke (notranja oprema) v Rusijo in države bivše Sovjetske zveze. Našo dejavnost smo razširili tudi na slovenski in hrvaški trg, to pomeni, da gradimo in opremljamo tudi objekte v Sloveniji in Hrvaški. Poleg objektov v Rusiji, Sloveniji in Hrvaški smo opremljali tudi že objekte v Angliji in Nemčiji.

Svoje prostore imamo na obrobju Ljubljane, na Tržaški cesti 132 (poslovna stavba Agrotehnika-Gruda).

Poslanstvo

Naše poslanstvo je uresničitev vaše naložbene ideje. Nudimo vam celovit investicijski inženiring pri vodenju in izvedbi investicijskih projektov v gradbeništvu.

Naše vodilo je zadovoljna stranka in hkrati uspešni poslovni rezultat podjetja.
Trudimo se našim naročnikom zagotoviti strokovno in kvalitetno storitev.

Dejavnost

Naše podjetje je specializirano za dobavo različnih gradbenih materialov in opreme za objekte na ključ. Objekti so hiše, vile, stanovanja, hoteli, restavracije, pisarniški objekti, cerkveni objekti, itd.

Materiale in opremo dobavljamo od proizvajalcev iz Italije, Slovenije, Nemčije in še nekaterih drugih evropskih držav.

Dejavnost smo razširili tudi na področje poslovanja z nepremičninami. Pri tem smo združili naše dolgoletne izkušnje in poznavanje gradbene panoge.

Naše poslanstvo je uresničitev vaše naložbene ideje. Nudimo vam celovit investicijski inženiring pri vodenju in izvedbi investicijskih projektov v gradbeništvu.

V sklopu investicijskega inženiringa za naročnika izvajamo naslednje storitve:

Storitve:

  • opravljanje predhodnih del v sodelovanju z nepremičninskim agencijami – iskanje primernih lokacij, ugotavljanje namembnosti zemljišč,
  • pridobivanje in urejanje zemljišč,
  • pridobivanje vseh potrebnih soglasij in dovoljenj za gradnjo,
  • izdelava projektne dokumentacije od idejnih načrtov do projekta izvedenih del,
  • gradnja objektov,
  • nakup in montaža naprav in opreme,
  • organizacija, vodenje in usklajevanje.

Opravljamo strokovno nadzorstvo nad gradnjo objektov oziroma izvajanjem del (količinski, kakovostni nadzor, usklajevanje del vseh udeležencev pri gradnji).