Oprema objektov

Poglejte si naše dejavnosti:

"oprema
celovite rešitve
prodaja nepremicnin

viv d.o.o. notranja oprema

Oprema objektov

Opremljanje objekta je zahtevno delo in je bolje poiskati zanesljive partnerje, ki so z vami skozi celoten proces od zasnove do realizacije.

Poslujemo z velikim številom italijanskih dobaviteljev keramičnih ploščic, kopalniške opreme, kuhinjskega in ostalega pohištva, luči, vrat, parketa, laminata, dekorativnih elementov, vrtnega pohištva, itd. Naši dobavitelji so tudi iz Slovenije, Nemčije, Francije in Nizozemske, tako lahko zagotovimo notranjo in zunanjo opremo vrhunske kakovosti.

Notranjo opremo naročimo tudi po vaših željah. Oprema je izdelana po naročilu oz. po meri ali iz redne proizvodnje.

Pri samem opremljanju vam lahko priskrbimo pomoč arhitekta ali sodelujemo z vašim. Naš cilj je vaše zadovoljstvo v vseh pogledih.

Našo ponudbo za notranjo opremo smo razdelili v 3 dele:

Ne glede na vaše želje in potrebe vam naše podjetje lahko opremi objekt na ključ, kar pomeni da poskrbimo za vse, od zasnove do realizacije. Zaupali so nam mnogi.

Prenova oz. obnova zunanje podobe objekta ali ureditev zunanje podobe novega objekta se opravlja z najkakovostnejšimi materiali priznanih proizvajalcev. Za več informacij nas pokličite!

zunanja oprema objektov

Notranjo opremo prostorov moramo skrbno in natančno izbirati. Prostori in oprema naj bi bili poleg lepega videza tudi funkcionalni. Pokličite nas za svetovanje!

zunanja oprema objektov